fredag, april 04, 2008

Kräftsäsong...

härom fredagen skulle vi festa till det lite jag och barnen. Jag hade köpt ett par kräftor som vi skulle avnjuta som förrätt till maten. Maken äter inte fisk och skaldjur så han slapp.
Sonen åt sin kräfta med stor förtjusning och ville gärna ha fler men nä det fanns inte mer.
När han skulle lägga sig så hade han ont i magen men jag sa till honom att det var allt godis de ätit...

Ett par timmar senare fick sonen lyftas in i duschen och hela sängen totalsaneras för den kräftan ville inte vara i sonens mage. Allgergiska reaktioner på huden fick han också...

Detta är inte jättespännande..... nu är han allergisk mot både skaldjur och jordnötter. Och båda finns dolda i många matvaror så nu är det ännu mer läsa, läsa på innehållsförteckningen.

Så goda vänner som känner oss och som vi hälsar på... nu kan ni inte bjuda på skaldjur heller....

To be continued

4 kommentarer:

Morgondimma sa...

Noterar; inga skaldjur i fall Bantartant förirrar sig till Skövde.

Anonym sa...

Tack för senast, ni är Välkomna tillbaka när ni vill och jag LOVAR att inte bjuda på fisk/skaldjur!! (som om risken varit stor innan!!)
Trevlig helg! (ska strax skjutsa sonen på disco..... nu börjas de!!)
//Mjöhult

Anonym sa...

Usch, usch, usch! Vilken pärs! Ej skaldjur är noterat! Vi hade en vända till barnakuten i onsdags då sonens svullnat upp så han inte såg något p g a kontaktallergi med ägg. Ändå hade vi varit supernoga ... Man får veta att man lever. Hoppas ni mår bra nu förutom allergichocken.

kram från Västerås

Anonym sa...

Barnmissahndel: vägra aldrig ett barn någonting de tycker om. Detta gäller kräftor och skålar med kokain. Slappna av och vila, vila i dig själv, ditt barn fixar resten. /pussiga pappan