lördag, augusti 12, 2006

Lördag igen...

Nu är ytterligare en arbetsvecka avklarad och jag är upp på heltid igen efter nästan fem år på deltid. Det känns riktigt bra trots allt, framförallt när lönen kommer. Det är bara synd att den kommer så sällan!! Dubbelt så ofta hade suttit fint.

Idag på morgonen var vi på Gekås, jag och barnen. Syrran och barnens kusin var också med.
Så nu är vinterkläderna till lillebror nästan klara. Det fattas bara en höst/vinterjacka samt vinterstövlarna. Storasyster är tack vare givmilda kamrater med äldre barn redan klart. (tror jag)... men det visade sig att vinter skor till henne behövs. De vi ärvde var fula och hon tyckte inte att de passade på foten heller. Undrar vad som är ägget och hönan där.

När vi ändå var i skoaffären för att köpa nya gummistövlar så passade vi på att köpa nya gymnastikskor till storasyster. De hon fick i början av sommaren var urvuxna... hmf.. hur fort kan det gå då?? Det är tufft att köpa gympaskor i stl. 32 till en nästan 5-åring....
Dessbättre håller lillebror sig fortfarande i normalstorlek.. 25/26 känns helt ok.

I eftermiddag har lillebror varit hos sina absoluta favoriter... mormor och morfar. Han hade pratat om det HELA dagen på dagis i går.
Storasyster skulle på 5-års maskerad så då ville han också åka på "kalas".
Och med tanke på att det nästan var bara tjejer på kalaset kan jag säga att det var ett riktigt prinsesskalas. Ja fast storasyster var Sankta Lucia. Grannen såg fundersam ut när vi gick ut till bilen. Ja vad ska man tro?!
Lucia i augusti, det är som semlor vid midsommar.

Nä nu är det dags för lite kvällsmat....

To be continued...

1 kommentar:

Ejris sa...

skor ja ett äventyr..Eric ahr 32..nyss fyllda 12:S lille bror går med 30 han växer nog om på fotsidan.