söndag, april 29, 2007

Liseberg

Vi gjorde nästan en heldag på Liseberg och barnen var hur nöjda som helst!
Maken, jag och Cykellisa var ganska nöjda vi också.

Några saker slår mig dock (ja jag vet att det var premiär i går MEN alla kan väl inte vara nya)

VARFÖR måste det ta så evinnerligt lång tid i alla köer till mat?
Det är ju vansinnig logistik!!
Om man högbemannar matsserveringarna och låter folk få sin mat snabbt och smidigt så har de ju mycket längre tid på sig att köpa lotter och åka attraktioner och annat man gör där. Och de har inte tillbringat sin kötid i väntan på mat utan kan tänka sig att stå i kö till någon karusell!

Om man har en kö till maten och de fullständigt ovana i personalen, måste de vara i alla fall, öppnar en kassa till. Då måste de väl för tusan ha lite koll på kön så de som väntat i typ 3 minuter inte springer och tränger sig före de som väntat i 30 minuter. Ibland blir jag så förbannad.

Nåja, nästa gång vi åker till Liseberg ska vi förlägga vårt matintag till någon trevlig servering utanför etablissemanget. Som dessutom måste ha bättre mat.

Det var också nästan omöjligt att hitta någon fika för de hade bara köpt fikabröd (borde inte Liseberg kunna baka själv??) och kunde inte garantera något fikabröd helt fritt från mandel, nötter eller jordnötter... nåja, det fick bli våfflor.

Nu ligger barnen och försöker smälta dagens intryck. Och storasyster försöker vicka loss sin lösa tand.

To be continued...

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej! Vilken heldag på Liseberg! Visst finns det gånger man ångrar att man inte packat god matsäck ... Såg ditt mail från i lördags nu och vår utgående mail fungerar inte se'n över en vecka. Ringer eller mailar från jobbet på onsdag! Dop på söndag och samtal med dagisplaceringsfolk på måndag -se'n börjar mitt nya liv!