lördag, februari 25, 2006

Good Morning!!!

Sovit som en stock nästan hela natten... vaknade någon gång vid fyratiden och fick allvarligt fundera på vad jag drömt om egentligen.
Jag snubblade runt i Bloggeland i går kväll och hamnade på den ena bloggen efter den andra med bara gamla skolkamrater och vänner, det var hur kul som helst MEN det innebär också att jag på något sätt förflyttats tillbaka till den tid när vi umgicks mer, dvs cirka 20 år sedan. Det har verkligen flutit en del vatten under broarna sedan dess.
På jobbet dök det en dag upp en gammal klasskamrat från gymnasiet som skulle börja jobba hos oss. Jättekul men inte känns det som 20 år sedan vi träffades sist.
Och i drömmen inatt så var de flesta av kamraterna kvar i sin gamla miljö men 20 år äldre... ja så är det väl att växa upp och bli stor.
Kul var det i alla fall att hitta så många gamla "kompisar".

Nu sitter vi och tittar på Dora på Nickelodeon jag och storasyster. Hon vaknade tidigt idag för att missa att hon ska till sin kusin vid femtiden i eftermiddag och dessutom sova över. Kul, men lillebror ville också följa med.. vilket inte är lika bra... men det löser sig nog av sig själv i kväll.

Förmiddagen kommer att bli inhandling av "mollyplugg" och annat lördagsgodis.

to be continued...

Inga kommentarer: