söndag, juli 08, 2007

Resumé..

Fredag;
Sitter och väntar på parkeringen utanför jobbet för att klockan ska slå 06.. detta för att kunna larma av och sedan jobba på som hejsan sista dan (men den tar ju aldrig slut) innan semstern.

13.30 prick lämnade jag bygget och for hem för att hämta mina barn. I bilen, mot Halmstad där det väntade ett alldeles underbart sällskap i form av goda vännerna i Halmstad och sedan ett STORT gäng vänner (varande och blivande) från Sydafrika!! Härligt gäng!! Härlig fika!!!

Fort hem igen och mötte precis utanför hemma gästerna från Västerås. Två vuxna, en 2 -åring, en 4-åring och en 6-åring. Spännande.
Det tog 2 minuter sen lekte barnen "järnet". Wow. OK det blev sent innan alla kom i säng men visst.

Lördag;
Hela dagen öser regnet ner men vi tar det lugnt, käkar frukost, försöker klä barnen, oss själva och fundera ut vad vi kan hitta på under dagen.
Gissa vad det blev... jo vi gick ut i regnkläder och hoppade i vattenpölar, gick kort promenad och tittade på alla djur som kommer fram i regnet.

Västeråsarna fortsatte mot Bohuslän sen eftermiddag och vi satsar vidare mot nästa grej..

30-års kalas hos våra goda vänner. En härlig blandning med japaner, svenskar, engelsmän och en del andra nationaliteter.
Eftersom regnet fortfarande inte slutat och ersatts av 25gradig värme så placerades livebandet inomhus. Hmm. Men som de sa, de hade aldrig tidigare spelat i strumplästen och man ska ju lära sig något varje dag.

Men när klockan började närma sig 23, då gav vi oss och for hemåt igen. Barnen sjöng i bilen HELA vägen hem...

Och slutligen;
söndag;
Storasyster vaknade klockan 8, jag och lillebror vid 10 och maken sov en stund ytterligare.
Och resten av dagen av vi vilat samt haft två små fikagäster...

Nu börjar semester ordentligt tycker jag... sovmorgon i två veckor.. eller nåt...

To be continued...

1 kommentar:

Morgondimma sa...

härligt